Looking For Anything Specific?

Φωτια Μαρτινο / Μαρτίνο : "Λαμπάδιασε" λεωφορείο απο μηχανική βλάβη (Φωτό ... / Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις της φθιώτιδας, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε.

Φωτια Μαρτινο / Μαρτίνο : "Λαμπάδιασε" λεωφορείο απο μηχανική βλάβη (Φωτό ... / Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις της φθιώτιδας, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε.. Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να κατασβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας. Στις εικόνες που προβλήθηκαν από την ερτ έγιναν ρίψεις νερού. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το. Του ανταποκριτή μας από το. Χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του οδηγού, πρόλαβαν να αποβιβαστούν οι 48.

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (19/6) στο μαρτίνο φθιώτιδας. Πυροσβέστης δίνει νερό σε χελώνα (pic). Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. Μεγάλη φωτιά τώρα και στο μαρτίνο φθιώτιδας. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου φθιώτιδας, ενώ ήδη έχουν σταλεί ισχυρές πυροσβεστικές φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο φθιώτιδας.

Μαρτίνο : "Λαμπάδιασε" λεωφορείο απο μηχανική βλάβη (Φωτό ...
Μαρτίνο : "Λαμπάδιασε" λεωφορείο απο μηχανική βλάβη (Φωτό ... from lamianow.gr
Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου φθιώτιδας, ενώ ήδη έχουν σταλεί ισχυρές πυροσβεστικές φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο φθιώτιδας. 6:33 μμ, παρασκευή 19 ιουν 2020 6:33 μμ, 19 ιουν 2020. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ερτ, πυροσβέστες ήδη επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στο μαρτίνο φθιώτιδας. Οπως μετέδωσε η ερτ η φωτιά ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 20:46. Νέα φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της τρίτης στο μαρτίνο της φθιώτιδας και ενώ οι δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς.

Νέα κινητοποίηση της πυροσβεστικής για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας και συγκεκριμένα σε χαμηλή βλάστηση.

Νέα κινητοποίηση της πυροσβεστικής για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας και συγκεκριμένα σε χαμηλή βλάστηση. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές για να τελειώσει άμεσα η καταστροφική της. Νέα φωτιά ξέσπασε, αυτή τη φορά, στο μαρτίνο φθιώτιδας. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το. Νέα φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της τρίτης στο μαρτίνο της φθιώτιδας και ενώ οι δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Το όχημα του κτελ θεσσαλονίκης φέρεται να πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποιήθηκε. Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στην πυροσβεστική υπηρεσία για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στην περιοχή του μαρτίνου. 6:33 μμ, παρασκευή 19 ιουν 2020 6:33 μμ, 19 ιουν 2020. Φωτιά τώρα στο μαρτίνο φθιώτιδας. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο.

Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 20:46. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Ο κόσμος έχει φύγει και τώρα πια έχουν. Η πυροσβεστική την έχει περιορίσει στο αριστερό κομμάτι με κατεύθυνση τη λαμία. Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να κατασβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας.

Φωτιά στο Μαρτίνο: Η στιγμή που πυροσβέστης δίνει νερό σε ...
Φωτιά στο Μαρτίνο: Η στιγμή που πυροσβέστης δίνει νερό σε ... from www.true.gr
Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε από άγνωστη αιτία, βοηθούμενη από πολύ ισχυρούς ανέμους. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 20:46. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στο μαρτίνο φθιώτιδας. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές. Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να κατασβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ερτ, πυροσβέστες ήδη επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς

Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου φθιώτιδας, ενώ ήδη έχουν σταλεί ισχυρές πυροσβεστικές φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο φθιώτιδας. Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να κατασβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας. Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις της φθιώτιδας, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. 6:33 μμ, παρασκευή 19 ιουν 2020 6:33 μμ, 19 ιουν 2020. 2 ώρες ago νίκος γεωργακόπουλος. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Του ανταποκριτή μας από το. Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στην πυροσβεστική υπηρεσία για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στην περιοχή του μαρτίνου. Πυροσβέστης δίνει νερό σε χελώνα (pic). Το όχημα του κτελ θεσσαλονίκης φέρεται να πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποιήθηκε. Χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του οδηγού, πρόλαβαν να αποβιβαστούν οι 48. Η πυροσβεστική την έχει περιορίσει στο αριστερό κομμάτι με κατεύθυνση τη λαμία.

2 ώρες ago νίκος γεωργακόπουλος. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. Το όχημα του κτελ θεσσαλονίκης φέρεται να πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποιήθηκε.

Νέα φωτιά στον Δήμο Λοκρών. (φωτο) - tvstar.gr
Νέα φωτιά στον Δήμο Λοκρών. (φωτο) - tvstar.gr from tvstar.gr
Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, τα χωριά μαρτίνο, λάρυμνα και προσκυνά δεν έχουν. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί προς την εθνική οδό. Χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του οδηγού, πρόλαβαν να αποβιβαστούν οι 48. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 20:46.

Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου στη φθιώτιδα στα όρια με την βοιωτία. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (19/6) στο μαρτίνο φθιώτιδας. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου φθιώτιδας, ενώ ήδη έχουν σταλεί ισχυρές πυροσβεστικές φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο φθιώτιδας. Σημαντική η βοήθεια των εθελοντών της επομεα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί προς την εθνική οδό. Η πυροσβεστική την έχει περιορίσει στο αριστερό κομμάτι με κατεύθυνση τη λαμία. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Κίνηση στα διόδια της τραγάνας και στο μαρτίνο από drone. Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις της φθιώτιδας, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές για να τελειώσει άμεσα η καταστροφική της. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το.

Posting Komentar

0 Komentar