Looking For Anything Specific?

Απεργια Τεταρτη / Νο 14 - 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2018 - esetp.gr - Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου.

Απεργια Τεταρτη / Νο 14 - 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2018 - esetp.gr - Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου.. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. 24ωρη απεργία στον ιδιωτικό τομέα και στάση εργασίας στο δημόσιο, στάση εργασίας στα σχολεία από καθηγητές και δασκάλους λουκέτο βάζει ο ιδιωτικός. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Νέα απεργία πραγματοποιείται την ερχόμενη τετάρτη 2 οκτωβρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το.

Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Νέα απεργία πραγματοποείται στην ελλάδα την τετάρτη 2 οκτωβρίου. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του.

SALAMIS-NEWS: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ...
SALAMIS-NEWS: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ... from 3.bp.blogspot.com
Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ.

Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του.

Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Νέα απεργία πραγματοποείται στην ελλάδα την τετάρτη 2 οκτωβρίου. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Νέα απεργία πραγματοποιείται την ερχόμενη τετάρτη 2 οκτωβρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης.

Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. 24ωρη απεργία στον ιδιωτικό τομέα και στάση εργασίας στο δημόσιο, στάση εργασίας στα σχολεία από καθηγητές και δασκάλους λουκέτο βάζει ο ιδιωτικός. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Νο 23 - 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ - ΟΤΟΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ...
Νο 23 - 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ - ΟΤΟΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ... from www.esetp.gr
Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε: Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Νέα απεργία πραγματοποιείται την ερχόμενη τετάρτη 2 οκτωβρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το. Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο. Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Νέα απεργία πραγματοποείται στην ελλάδα την τετάρτη 2 οκτωβρίου. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια. Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό.

Κάλεσμα για απεργία 23/2 | ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Κάλεσμα για απεργία 23/2 | ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ from 4.bp.blogspot.com
Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Παραλύει η χώρα στις 2 οκτωβρίου. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των.

Πιο συγκεκριμένα η ομυλε αναφέρει σε.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εκτελεστική γραμματεία της ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλληλικών οργανώσεων ελλάδας (οτοε) ως. Παραλύει η χώρα στις 2 οκτωβρίου. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του. Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Posting Komentar

0 Komentar